HTML

Arc és poetica

Nagyon jó

Utolsó kommentek

Indavideó

Archívum

Hétvégén a csepeli evezőspályán rendezték a magyar női horgász bajnokságot. A legjobbak kvalifikálták magukat a dél-afrikai világbajnokságra és a 2011-es olaszországi világjátékokra.
Hunyady Adrienn, Szabó-Petró Henriett, Barna Diána, Ivancsóné dr Horváth Zsuzsa, Német Szilvia. Ők szereztek jogot a világbajnoki indulásra: a nevezett öt versenyző képviseli a magyar horgászsportot a dél-afrikai világbajnokságon. Az országos bajnokságon Kovács Hajnalka volt a legjobb horgász. Rimmer Noémi és Hunyady Adrienn állt a dobogóra.

A horgaszklub.eu tudósítása szerint a szabályok szerint - ha a versenyző vállalja -, az első hat helyezett automatikusan tagja a válogatott keretnek, míg további kettő versenyzőt a kapitányok választanak ki. Ezek alapján a válogatott keret azonos a bajnokság első hat helyezettjével, míg a kapitányok döntése alapján ehhez a kerethez csatlakozik a világbajnok, Hajdú Lívia és a bajnokságban a 10. helyen végző, Német Szilvia.

 

Címkék: horgász evezés válogatott világbajnok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeli.blog.hu/api/trackback/id/tr732066982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása