HTML

Arc és poetica

Nagyon jó

Utolsó kommentek

Indavideó

Archívum

Csepelről Magyarországon már mindenki hallott valamit. Lehet, hogy látott is ezt, azt. Történelmi okok miatt a színskála élénk színeivel szokták jellemezni a főváros XXI. kerületét. A blog készítője és táplálója - Xinidisz - nem titkolja, elfogult a világnak ezzel a szegletével. Itt kicsiben minden megtalálható, ami Magyarországon vagy Európában nagyobb méretekben lelhető fel.

Ennek a most induló blognak csupán két célja van. Arra törekszik, hogy mindenek előtt a csepelieknek és mellettük mindenkinek, akit érdekel Csepel, Budapest XXI. kerülete híreket szolgáltasson és  lehetőséget adjon. A hírek  szándékaim szerint képes vagy képtelen tények, információk és értesülések lesznek. Ha kell - tudom, szükség lesz rá - akkor kettő vagy három forrást is felhasználok a minél pontosabb híradáshoz. A lehetőség pedig az olvasóé, a vendégé lesz. Ha úgy gondolja, akkor csak végig böngészi, elolvassa, amit ezeken az oldalakon talál. Ha véleménye is van a látottakról, hallottakról és Csepelről, akkor azt itt megoszthatja a blog olvasóival

Címkék: vélemény hírek magyarország tények európa világ csepel információk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeli.blog.hu/api/trackback/id/tr482058850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása